1 éves az Anyu tervez blog!

first-birthday-1073575_1920Egy éve ilyenkor indult útjára az Anyu tervez blog. Akkor még csak egy álom volt, hogy valaki olvassa majd az írásaimat, és ami még jobb: hasznos lesz számára. Mára nemcsak ismerős és környékbeli anyukák számára tud a blog értékes információkkal szolgálni, hanem országszerte, számomra –eddig- ismeretlen anyukák is felfigyeltek a blogra, és lelkesen olvassák soraimat. Köszönöm szépen, megtiszteltetés ez számomra!

Jól esik, hogy adhatok. Számomra a blogolás nemcsak önkifejezés, bár természetesen jól esik leírni saját meglátásaimat, élményeimet, érzéseimet, módszereimet. A blogolásban a legjobb az, amikor adni tudok: amikor valami értéket adhatok át számotokra, valami olyat írok, amelyet a hétköznapokban is alkalmazhattok, vagy ami legalább néhány perc erejéig elgondolkodtat titeket.

Nagyon boldog vagyok, amikor facebook üzenetben vagy épp a hírlevélre válaszolva kapok elismerő szavakat és köszönetet, amiért értékeset, hasznosat tudtam adni. Ezek a levelek mindig motiválnak a folytatásra, hogy akkor is tegyek a blogért, amikor fáradt vagyok, vagy csak elnyúlnék a TV előtt. Mert nekem számít, hogy olyat alkothatok, ami több anyatársamnak (sőt, nemcsak anyáknak) ad valamit. Úgy érzem, ezért megéri.

Az elmúlt egy év folyamán sokan csatlakoztatok a bloghoz, amelyet jól mutatnak a számok:

  • Facebookon több, mint 1000 követője van a blognak
  • WordPress követők: 14
  • Email feliratkozók: 17
  • Hírlevélre feliratkozók száma: 133 (!) 3 hónap alatt (Ha még nem tetted meg, ITT feliratkozhatsz)
  • Közel 65.000 oldalmegnyitás
  • 22.765 egyedi látogató
  • Legnépszerűbb bejegyzés: Költségtervezés (1581 megtekintés)

További adatok:

  • Bejegyzések száma: 140
  • Legnagyobb blogos siker: Milumil által hirdetett 1000 tipp az első 1000 napra pályázaton való 1. helyezés az Élet az elválasztás után című cikkemmel. Hatalmas megtiszteltetés, hogy én nyertem meg a fődíjat! Az pályázat kapcsán rendezett Baba-mama találkozóról ITT írtam.
  • Szintén a bloghoz kapcsolódó siker, hogy 2016. júliusától az Újhelyi Körkép című havonta megjelenő 5000 példányos helyi lapban önálló rovatom van Anyu tervez néven.logós.jpg

Igyekszem a továbbiakban is az eddig megszokott lendülettel vezetni a blogot, és minden tőlem telhetőt megtenni, hogy általa értéket adhassak át nektek! Köszönöm az eddigi figyelmeteket, tartsatok velem a továbbiakban is!

Ha bármilyen észrevételetek, ötletetek van a bloggal kapcsolatban, írjatok bátran az anyutervez@gmail.com címre!


Nem szeretnél lemaradni semmiről? Iratkozz fel az Anyu tervez blog hírlevelére ITT.

Keresd a blogot a Facebookon is!

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s