Rólam

img_20160922_094326Pálné Zavanyi Éva vagyok, 26 éves közgazdász, református lelkészfeleség, egy 4 éves kislány, Magdaléna valamint egy 1 éves fiú, Júda Benjámin édesanyja.

Közgazdászként a hatékonyság, a rendszerezettség, a szervezés, előre látás mindig is fontos volt számomra. Nincs ez másként anyaként sem.

Jelenleg itthon vagyok gyermekeimmel, így az otthon melegét igyekszem megteremteni úgy, hogy közben a kislányom, kisfiamnak és a férjemnek is elegendő figyelmet szenteljek, miközben Istent tartom az első helyen az életemben. Szeretnék anyaként is nő maradni, és minél tudatosabban élni, újabb és újabb célokat kitűzve.

2016 júliusától 2017. júniusáig, költözésünkig állandó rovatot kaptam az Újhelyi Körkép című helyi lapban “Anyu tervez” néven. A 2016/2017-es tanévben pedig egy közgazdasági szakközépiskolában óraadó tanár voltam, ami szintén megtisztelő kihívást jelentett számomra.

Szeretem a folyamatos szervezést és tervezést, melyet ezek a feladatok igényelnek. Ebben nagy segítségemre van a Filofaxom, és az a rendszer, amelyet a blogon kívánok bemutatni. Ha kíváncsi vagy, tarts velem és megmutatom hogyan csinálom!

Ha bármilyen kérdésed, észrevételed van, írj az anyutervez@gmail.com email címre, vagy keress facebookon: https://www.facebook.com/anyutervez/ és instagramon: https://www.instagram.com/anyutervez/

Ha még többet szeretnél rólam megtudni, találsz néhány kérdezz-felelek bejegyzést ITT és ITT, valamint a Nap bloggere játék keretében is válaszoltam a feltett kérdéseitekre: ITT és ITT.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s