RÓLAM

2016 óta írom ezt a blogot mely révén abban szeretnék segíteni, hogy nőként, anyaként teljes életet élhess, kiegyensúlyozottan, boldogan. Az évek során ráébredtem, hogy bár az első néhány hónap valóban szinte csak a kisbaba körül forog, az anyának nem kell elveszítenie önmagát, nőiességét, korábbi identitását. Kellő odafigyelés mellett meg lehet teremteni az egyensúlyt az család, munka, háztartás kapcsán, úgy hogy közben önmagadra, a barátaidra, kikapcsolódásra is legyen időd. Ehhez a jó időbeosztás mellett egy rendezett háttérre, jól működő rendszerre, és nem utolsó sorban önismeretre is szükség van. Itt a blogon ehhez szeretnék kapaszkodókat, támpontokat, inspirációt nyújtani.

Pálné Zavanyi Éva, közgazdász, life coach vagyok, két gyermek, egy 6 éves kislány és egy 3 éves kisfiú édesanyja. Férjem református lelkész, családunkkal Poroszlón élünk.

Célom, hogy coachként édesanyákat támogassak abban, hogy megtalálják a saját életükben az egyensúlyt.

Valamint a harmonikus családi együttműködést, megalkothassák az ehhez szükséges időgazdálkodási rendszert, elakadásaikban megértő fülekre találjanak. Ezt szolgálja a blog, a hozzá kapcsolódó facebook oldal https://www.facebook.com/anyutervez/ a zárt facebook csoportunk https://www.facebook.com/groups/778858685638250 valamint az instagram oldal https://www.instagram.com/anyutervez/

Ha bármilyen kérdésed, észrevételed van a fenti elérhetőségeken megtalálsz, vagy dobj az anyutervez@gmail.com email címre.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s