Üdv a blogomon!

P1000966Anyu tervez, mert gyermek mellett nehéz mindent kézben tartani. Anyu tervez, mert szeretné, hogy a fontos dolgokra mindig legyen ideje. Anyu tervez, mert szeretne a családja számára biztos hátteret teremteni. Anyu tervez, hogy otthon is sikeresen vegye az akadályokat. Anyu tervez, mert céltudatosan szeretne élni.

A blogon a gyermekkel kapcsolatos dolgokon kívül találtok majd időbeosztással, tervezéssel, rendezéssel kapcsolatos ötleteket, de nem csak a háztartásról lesz szó. Anyaként is nők vagyunk, így gardróbrendezésről és testmozgásról, nőiességről is fogok írni. Mindezt úgy, hogy közben szem előtt tartom: Isten a legnagyobb tervező. A célom, hogy segítsek kialakítani vagy tökéletesíteni egy olyan rendszert, melyben anyaként sem úszunk el a házimunkában, a gyermekünkre, férjünkre és önmagunkra is tudunk figyelni, miközben Isten vezeti az életünket.P1000967.JPG

Természetesen nem tudhatok annyi mindent az otthonteremtésről, gyermeknevelésről, mint anyukám, nagymamám, vagy azok az anyukák, akik 3-4-5 gyermekkel lavíroznak az otthon-munka-gyerekek Bermuda-háromszögben. De van egy rendszerem, amely jól működik 1,5-2 éves gyermek mellett szülőktől távol, minimális segítséggel. Van néhány ötletem, melyek segítségével összeszedettebb lehet a családi élet, és nagyobb harmónia uralkodhat a családban.

Velem tartasz? 🙂

Üdv a blogomon!” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Örülök, hogy megtaláltam ezt a blogot. Szintén kisgyerekes anyuka vagyok (Alex, 23 hónapos) és az általad leírt gondolatok sokat segítenek nekem. Decemberben lesz két éves a fiam, jön a karácsony, és rengeteg teendő vár a családra, rám. Januártól pedig szeretnék visszamenni dolgozni, a bölcsödei visszajelzésre pedig még várunk, mikor lesz hely.
  Addig amíg még nem dolgozom, szeretnék 100%os lenni.
  Köszönöm a sok jó ötletet, és további sok energiát kívánok ehhez.

  Kedvelik 1 személy

  1. Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzést, sokat jelent ez nekem 🙂 Remélem igazán hasznos lesz számodra a blog. Én jelenleg dolgozom is (bár nem mindennap), és azt tudom mondani, hogy egy kisgyermek mellett felépített rendszer később is helyt áll majd, hiszen megtanulunk hatékonyak lenni, jó időbeosztással élni 🙂 Sok sikert kívánok ehhez! És köszönöm én is a jókívánságokat! 🙂

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s