Ásványékszerekkel az őszi hangulatért

P81105-161930Mióta a minimalizmus útjára léptem és kiselejteztem minden fölösleges holmit az életemből, alig maradt ékszerem. Az arany ékszereimen kívül néhány horgolt vagy fából készült fülbevaló maradt meg néhány szép bizsu mellett. A ruháim szintén átválogatásra kerültek, megcsappant a létszám a szekrényemben, és a „minden passzol mindennel” hangulatban kicsit talán egysíkúvá, unalmassá vált a gardróbom és így a megjelenésem is. Férjem korábban már figyelmeztetett erre a várható következményre, de most már saját bőrömön is tapasztaltam. A kiselejtezések után azonban nem akartam abba a hibába esni, hogy újra felvásárolok egy fél ruhaboltot (vagy inkább turit), így tekintetemet inkább a kiegészítők felé fordítottam: így találtam rá a Zenzero ásványékszereire.

Az Egyszerűbb gyermekkor szemlélete –ami a játékok természetes mivoltát illeti – rám is akkora hatást gyakorolt, hogy elkezdtem a természetes anyagokból készült tárgyakat előnyben részesíteni az élet más területein is. A fából, textilből készült dolgok mellett így találtam rá az ásványokra. A Zenzero (ami olaszul gyömbért jelent) webshopjában számos gyönyörűségre lelhetünk: az ásványok természetességénél fogva szolid, elegáns ékszereket, igazi kincseket találunk. Már épp fel is jegyeztem a karácsonyi kívánságlistámra a weboldalt, amikor is találkoztam az Októberi Meglepetésdobozzal.

Ez a Zenzero első meglepetésboxa sőt, Magyarországon az első ásványos meglepetésdoboz, de a műfaj talán sokak számára ismerős lehet: Különféle termékek egy dobozban, amelynek konkrét tartalma nem ismert, csak körvonalakban, de az biztos, hogy az ára jóval kedvezőbb, mint a benne lévő termékek összértéke. Több kozmetikai boxot is kiadnak, illetve különféle tematikus válogatásokkal is találkozhattunk már.


Mit nyer a vevő egy meglepetésdobozzal?

  • A meglepetés örömét.
  • Kedvezőbb áron jut hozzá a termékekhez, mintha egyesével válogatná össze.
  • A boxot, amely általában masszív karton vagy fa, praktikusan alkalmazható a háztartásban.
  • Kipróbálhat olyan termékeket, amelyeket egyébként nem vett volna meg teljes áron.
  • Összekészített ajándékhoz juthat egyszerűen, gyorsan, kedvező áron.

IMG_20181105_184115_746

Tudatos vásárlóként…?!

Érthető tehát, hogy elég nagy népszerűségnek örvendenek ezek a boxok. Ugyanakkor az is belátható, hogy egy tudatos vásárló kissé tart is ezektől a kezdeményezésektől. Mivel nem tudni a konkrétumokat, félő, hogy olyan dologra teszünk szert, amely nem fog tetszeni, vagy fölösleges tárgyaknak is a birtokába kerülünk.

Ám ennél a boxnál elég sok konkrétum ismertté vált: Csak a Zenzero termékei találhatóak meg benne, azok is őszi stílusban, színvilágban, ezek közül pedig 3 karkötő, 2 nyaklánc és egy mindehhez passzoló fülbevaló. Emellett 3 meglepetésre is számíthatunk, amely karácsony közeledtével azt is jelenti, hogy kiváló ajándék válhat belőle, ha nekünk mégsem nyerné el tetszésünket.

Apropó! Mi a helyzet, ha az egész csomag nem jött be? 2 hét alatt visszaküldhetjük (hiánytalanul) és visszakapjuk az árát. Úgyhogy nem kockáztatunk semmit.


Mit tartalmazott az Októberi meglepetéscsomag?

Háromféle ásványból készült ékszert kaptunk a csomagban: tigrisszem, jáspis, karneol szerepel bennük.

Karkötők: A háromféle ásvány mindegyikéből készült karkötő. Ezek hordhatóak egyszerre is, de külön-külön is jól mutatnak.

P81105-161836(1)

Nyakláncok: Az egyik nyaklánc szív alakú karneol kőből készült, a másikat pedig egy tigrisszem kő díszíti. Érdekes a formája: mint egy kétvégű kis lándzsahegy. A tigrisszem alapvetően a bátorság jelképe is, és ez a forma tökéletesen kifejezi ezt. Ez a kő hosszabb láncot kapott, mint a karneol szivecske.

Fülbevaló: Rögtön belopta magát a szívembe! Annyira én vagyok, hogy az hihetetlen! Gyönyörű harmónia, csodás színek, mesteri kidolgozás. Mióta megkaptam, minden nap ezt hordom, és szinte minden ruhámhoz tökéletes (khm… milyen jó mikor minden passzol mindennel, ugye!)!

IMG_20181106_123508_370

Ajándékok:

A megígért 3 db ajándék ásványos tárgy egy karneol kulcstartó, egy szív alakú dísz kő valamint egy kis üvegcsébe zárt gyönyörű aprócska kövek. Ez utóbbi kettő jelenleg az asztalomat díszíti, nagyon kis hangulatosak. A kulcstartót picit féltem, hogy a kulcs kárt se tegyen benne használat közben, de egyébként ez is nagyszerű dísztárgy akár a fali kulcstartóra akasztva.

Noh és a fadoboz!

P81105-095231

Aki ismer, tudja, hogy ez a gyengém: fából készült kis ládikák, dobozok és társaik. A meglepetés dobozok általában kartonpapír alapúak, ám itt egy gyönyörű fadobozt is kaptunk a csomaggal együtt, amelynek szívből örültem! Az íróasztalomon nyitott állapotban (teteje a falnak döntve) kapott helyet nálam a szépséges fadoboz, így most ebben tárolom a kedvenc kis kaspóm, amiben a tollaim kapnak helyet, noteszeket, radírt és ehhez hasonló kis apróságokat. Ha váratlan vendégem érkezne, vagy csak gyorsan rendet szeretnék rakni (mert ugye Léna is gyakran használja az én asztalomat ha színez vagy kreatívkodunk), akkor az asztalomon heverő apróságokat bedobálom, lezárom, a tollakat tartalmazó kaspót pedig ráteszem a lezárt doboz tetejére.

P81110-103718
A szív alakú nyaklánc és a hozzá illő fülbevaló szinte minden szettemhez passzol

Összességében igazán elégedett vagyok a Zenzero októberi meglepetésdobozával és már tudom, honnan rendeljek karácsonyi ajándékot, ha ékszerrel szeretném meglepni szeretteimet.


Ha tetszett, oszd meg másokkal is 🙂

Ha nem szeretnél lemaradni semmiről, iratkozz fel az Anyu tervez blog hírlevelére ITT.

Megtalálod a blogot a Facebookon és Instagramon is, zárt facebook csoportunkat pedig Rendezett anyukák – Anyu tervez néven érheted el.

Hírdetés

Ásványékszerekkel az őszi hangulatért” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s