Légy előrelátó! – A 2017-es naptár

img_20161122_204448_606Hihetetlen, hogy itt van az év utolsó hónapja, és néhány hét múlva már 2017-et fogunk írni. Ha naptárat és naptárbetét szeretnél beszerezni, épp most jött el az ideje!

Én korábban csak karácsony után kapkodtam, hogy naptárat vegyek, és számomra az újév annyira új kezdet volt, hogy néhány hétig alig fogtam fel, hogy már másik évet írunk. Mióta Filofaxot használok, ennél már előrelátóbb vagyok.

Az idei évben a Global Office Solutions jóvoltából már a múlt hónapban be is illeszthettük férjemmel együtt a 2017-es naptárunkat a Filofaxunkba. Ahogy már korábban említettem, a Filofax könnyen variálható rendszer, melyben a jegyzetlapok mellett a naptárnak is kiemelkedő jelentősége van. Tartalmát az adott évnek megfelelő naptárbetétekkel aktualizálhatjuk. Persze, hogy kinek milyen felosztás válik be, az teljesen egyénfüggő: van, aki szereti, ha egy teljes oldal áll rendelkezésére minden nap, mások azt részesítik előnyben, ha egy egész hetet átláthatnak két oldalban. Én ez utóbbiak táborát erősítem. De természetesen havi áttekintésre és éves tervezésre is lehetőségünk nyílik a különböző naptárbetétek segítségével!img_20161118_091410

A naptárbetéteket ITT tudjátok megrendelni. Még 4 éves tervező is van, amely nagyobb projektek (pl. lakásfelújítás) kapcsán is segítségünkre lehet. Talán nekem is ideje lenne beszereznem egy ilyet a hosszú távú terveim áttekinthetősége érdekében.

Kereséskor érdemes a bal oldalon lévő szűrő segítségével kiválasztani a megfelelő méretet a naptárbetétek rendeléséhez. Még színesek is vannak! Választhatunk krémszínűt vagy akár rózsaszínt is, a virágosról már nem is beszélve!

És ha már színek, nézzük a jegyzetlapokat!

Amikor új naptárbetétre lesz szükség, általában a pótlapokból is kifogyok. Én személy szerint a hamar elavuló dolgokhoz (pl teendőlisták) szeretek egyszerű fehér lapokat használni, ezzel is jelezvén magam számára, hogy ezek sürgősebb ügyek. Mellesleg sajnálnám kitenni őket a Filofaxból, ha színesek.img_20161118_091522

A sokszínű jegyzetlapokat sokkal jobban szeretem „maradandóbb” listák készítésére felhasználni. Tipikusan ilyenek számomra az évre vonatkozó célkitűzéseim. A különböző színek a különböző területeket jelölik majd, így egész évben figyelemmel kísérhetem, hol tartok a céljaim megvalósulásával. A legtöbb Filofax megvásárlásával ilyen jegyzetlapokat is a kezedbe vehetsz, ám utólag is lehet rendelni INNEN. Azt hiszem, ebben a kínálatban mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Gyönyörűek, érdemes benézni!

Ha pedig azt gondolod, korán van még november végén a jövő évvel foglalkozni, hadd nyugtassalak meg, hogy a naptárbetétek beszerzése nem azt jelenti, hogy máris be kell tábláznod előre a 2017-es évedet. De ha bármilyen ötleted támad a jövő évre vonatkozóan, vagy ha két hónapra előre kapsz az orvoshoz időpontot, már be tudod jegyezni. A célkitűzések kapcsán is jó az előrelátás: csak járj nyitott szemmel, és ha eszedbe ötlik valami, máris lesz hová feljegyezned!IMG_20161122_085845.jpg


Nem szeretnél lemaradni semmiről? Iratkozz fel az Anyu tervez blog hírlevelére ITT.

Keresd a blogot a Facebookon is!

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s