Az én kedvenc bloggerem! – Május

17458200_1408612612515066_1851750766290688909_n.jpg„Az én kedvenc bloggerem!” játék, egy olyan kezdeményezés, amely arra hivatott, hogy bemutassa egy-egy blogger adott hónap legszívesebben olvasott blogját, cikkeit. Ebben a hónapban az a megtiszteltetés ért, hogy én lehetek a játék házigazdája!

Két, számomra nagyon kedves blogot szeretnék most bemutatni a rendszerezés-anyaság-időbeosztás háza tájáról.

Pareto Lánya

Ahogyan az alcím is mutatja, „egy minimalista maximalista mindennapi módszerei”-ről olvashatunk a blogon. Konkrétan: „időmenedzsmentről, produktivitásról, költségvetés tervezésről, munkamódszerekről, háztartás- és életvezetésről, rendszerezésről, tudatos vásárlásról, önfejlesztésről és még sok-sok egyéb témáról – hiszen talán nincs is olyan dolog a világon, amit ne lehetne még jobbá tenni.”

A szemléletünk szinte teljesen azonos, nagyszerű ötletei vannak és még több tapasztalata, mint nekem. Felnézek a blogra és a bloggerre egyaránt. Ha tetszik az Anyu tervez, akkor ez a blog is fog!

Rendezett Otthon

Kamilla blogját azért szeretem, mert hasonló célok motiválják, mint engem. Szeretne helyt állni háziasszonyként, hiszen most, otthon lévő anyaként ez a „munkánk”. Rengeteg hasznos ötlete van, kiválóan főz, nagyszerűek a receptjei, és nagyon szorgalmas. Külön tetszik, hogy van a bloghoz kapcsolódóan egy facebook csoport, amely a hasonló gondolkodású anyukákat tömöríti.

Összességében a blogok olvasására fordított időm a költözéssel kapcsolatos feladatok növekedésével ugyan megcsappant, de erre a két blogra mindig odafigyelek. Remélem a ti tetszéseteket is elnyerik!


Nem szeretnél lemaradni semmiről? Iratkozz fel az Anyu tervez blog hírlevelére ITT.

Keresd a blogot a Facebookon is!

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s