{Vigyázz! Kész! Posztolj!} – Karácsonyi ajándékozás

vkp karácsony 2016.jpgMár több bejegyzést is olvashattatok tőlem a Vigyázz! Kész! Posztolj! kezdeményezés keretein belül. Ennek lényege, hogy egy adott téma mentén több blogger is egyszerre fejti ki véleményét. Ez a kis csapat egy karácsonyi ajándékozást is rendezett, melynek során „kihúztuk”, hogy kinek fogunk csomagot küldeni. Adni és kapni egyaránt jó, lássuk nálam ez hogyan zajlott!

A neveket már november elején megkaptuk, hogy egymás blogja, személyisége után kutathassunk, kiválasztva a legmegfelelőbb ajándékot. Nagyon megörültem, amikor egy hozzám hasonlóan „anyucis” blogot kaptam, méghozzá egy tőlem idősebb, tapasztaltabb bloggerrel. Az Ilma-Mail (http://ilma-mail.hu/) egy magazin anyáknak és nagymamáknak, remek lelki és praktikus cikkel. A gasztronómia rovat a kedvencem: szeretnék én is finomakat sütni-főzni, és ez az a terület, ahol igazán van még hová fejlődnöm.

Mariannal email-en keresztül ismerkedtem meg jobban, kitapogatva így, hogy minek örülne a igazán karácsonyi ajándék gyanánt. Mivel szereti és értékeli a kézzel (és szívvel) készített dolgokat, valamint maga is kézműveskedik (így sok mütyürje akadhat), először is a dobozt készítettem el számára. Ebbe kerültek a szintén kézzel készített ékszerek (nagymama keze munkája), valamint a Bullet Journal tervezési füzet díszítéséhez használható washi tape. Ezen kívül egy fényképalbummal és egy kis jegyzetfüzettel leptem meg őt. Visszajelzése alapján eltaláltam az ízlését!


Én Vivientől kaptam ajándékot, aki a http://studyinsophianae.blogspot.hu/ blogot szerkeszti. Ő is érdeklődött már november elején az ízlésem felől, hogy jól tudjon ajándékot választani. A blogjáról és Vivienről sajnos nagyon keveset tudok elmondani: kísérőlevelet nem kaptam, és a blogja is elég új még. 21 éves egyetemista lány, aki személyes blogot vezet, de mint mondtam még nemrég kezdte (legalábbis ezt a blogját), illetve nem rendszeresen posztol. Ezt azért is sajnálom, mert szívesen olvasgattam volna tőle, ha már ilyen kedvesen meglepett ezzel az ajándékcsomaggal!

IMG_20161212_135100.jpg

Főként kozmetikumokat kaptam, valamint díszeket és szaloncukrot 🙂

IMG_20161212_135144.jpg

Léna a csillagot rögtön el is tette magának 😀

IMG_20161212_135335.jpg

Kaptam Vichy termékeket, valamint Avon és Oriflame kozmetikumokat.

IMG_20161212_135440.jpg

A többiek beszámolóját az ajándékozásról a békára kattintva érhetitek el!

Hírdetés

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} – Karácsonyi ajándékozás” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s