Nyári kapszulagardróbom

nyári kapszulagardróbA kapszulagardrób különösen hasznos jelenség: a minden passzol mindennel típusú minimalisztikus ruhatár nagyban megkönnyíti az öltözködést. Nemcsak helytakarékos és költséghatékony megoldás egy ilyen ruhatár kialakítása, de leveszi a reggeli ruhaválasztás gondját is a vállunkról. A nyári kapszulagardrób kialakításával pedig még többet nyersz: pakold bőröndbe a kis ruhatárad, és már indulhatsz is nyaralni!

A tavaszi ruhatáram bemutatása után következzen most a nyári kapszulagardróbom. A színskála most is hasonló, így a tavasszal bemutatott pólók is tökélesen passzolnak, illetve a cipőkkel, kiegészítőkkel is könnyen kombinálok. Egyszerű, otthon is bátran használható darabok következnek, a mackó naci és a kinyúlt póló alternatíváiként. Otthon is kényelmesen, anyaként is nő, és persze most is javarészt turis cuccok. Már csak azért is, hogy ne sajnáljam főzéskor, gyurmázáskor, homokozáskor. Bolerókat is kombináltam a felsőkhöz, ha netán hűvösebbre fordulna az idő (ami itt a hegyekben elég gyakori).

A ruhatár a következő darabokat tartalmazza:

sötétebb felsőkvilágos felsőknadrágok és szoknyákÉs persze ha jön a zimankó/ eső, jól jön egy világos, nyári skinny farmer 🙂P1020337

Már a színekből, anyagokból és a stílusból is következtethetsz rá, hogy majdnem minden passzol majd mindennel.

Íme a lehetséges kombinációk:

Farmer rövidnadrággal

A farmerhez tulajdonképpen minden megy, nehezen lehet vele mellélőni. Egy viszonylag sötét, kényelmes típus tökéletes lehet a hétköznapokban. Én nem szeretem a nagyon mini short-okat, kicsit közönségesnek érzem, ezért választottam ezt a hosszt. Mellesleg ez egy hosszú nadrág volt, de elvágtam és felhajtottam az alját. Nagyon szeretem, nyári alapdarab.

Homok színű térdnadrággal

A másik nadrág már világosabb, így sajnos sérülékenyebb is. Ám nagyon kényelmes, és az anyaga is kiváló. Hiába térdig ér, egyáltalán nem melegebb, mint a nagyon rövid “mindenkintvan” nadrágok. Itt is igaz: a kevesebb több!

Barna szoknyával

A szoknyákkal is egész jó kombinációkat lehet alkotni. Márpedig miért ne vennél fel otthonra is szoknyát?! Csak bátran, hiszen anyaként is nő vagy! Ráadásul ez a szoknya gyűrt anyag, és szintén nagyon kényelmes.

Világos színű, virágos szoknyával

Ez a szoknya ugyan világos, de legalább nem gyűrődik, és nagyon csinos.

Hosszú, világos farmerrel

És végül el ne feledkezzünk a zimankóról, vagy ahogy a Szolnokról Sátoraljaújhelyre érkező barátnőm kérdezte: Itt mindig ilyen hűvös van?! Mondom nem, itt ilyen amikor meleg van. És annyira szeretem! 🙂

A tavaszi kapszulagardróbomat ITT találjátok! Ti kialakítottátok már a sajátotokat? 🙂

Hírdetés

Nyári kapszulagardróbom” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s