Virágos kiegészítőkkel az otthonosabb lakásért

borító.jpgStay-at-home mom-ként (azaz gyermekkel otthon maradó anyukaként) még fontosabbá vált számomra, hogy milyen közeg vesz körül: hiszen a napjaim nagy részét itt töltöm. A családi élet, a gyermeknevelés, a szórakozás, kikapcsolódás és a munka is ezen a színtéren valósul meg. Mivel igazán nagy változtatásokra nincs lehetőségem (pedig milyen jó lenne egy amerikai konyhás lakás, vagy legalább egy vendégfogadó kanapé!), így figyelmemet egyre inkább a kiegészítők felé fordítom, ha szebbé szeretném varázsolni otthonomat. Mutatom!

Sokszor felrójuk az instagram hátrányaként, hogy mennyire mű világot közvetít, és hogy a hétköznapokat a legkevésbé sem tükrözi… A céltalan görgetés gyakran irigységet szül, de sokakat motiválnak is a jól megkomponált képek: segítenek ráérezni, hogy mit tartunk szépnek vizuálisan. Én ez utóbbiak táborát erősítem: Az instainsta révén ugyanis olyan lakásokba nyerhettem bepillantást, amelyet magam is szívesen megvalósítanék. Megtanultam meglátni, mi az, amit én magam szépnek gondolok, és hogyan érezném jobban magam a saját ki környezetemben.

Egy csokor virág melyik nőt ne tudná jobb kedvre varázsolni? Hiszen mi már látjuk benne, hogy mennyire széppé is fogja tudni tenni az otthonunkat az a virág. A vágott virággal viszont az a problémám, (azon kívül, hogy a szemem láttára haldoklik…) hogy költséges, és viszonylag kevés ideig funkcionál. Néha-néha valóban fel tudja dobni a lakást, ám hosszú távú megoldásként valamilyen művirág kézenfekvőbb. Azonban ennek a szónak már a hallatán is borsózik a hátam, és a csúnya műanyag virágok jutnak róla eszembe. Most sikerült egyedi, szépséges virágokra találnom: ez pedig az örökcsokor.

A Sasa Kreatív pompás örökcsokrai azonnal belopták magukat a szívembe. A lakásunkkal harmonizáló színvilágú csokrok rögtön beindították a fantáziámat: Bárhol helytállnak majd a lakásban és egy esetleges költözés esetén is biztosan találok majd lehetőséget az elhelyezésükre a nappaliban, hálószobában, vagy épp a gyerekszobában.

P81026-163914(1).jpg

A kisebb méretű csokor ez utóbbiban kapott helyet. A nagyapám készítette favázába helyeztem a horgolt csokrot, amely pontosan beleillett és nagyszerűen harmonizál vele. A gyermekszobában az ágyneműtartón kapott helyet, ahol lágyítja a gyerekszobákra általában jellemző színkavaládot. A virágcsokorban szereplő színeket én magam választottam ki, így igazán „évikés” lett a végeredmény.

P81027-124020.jpg

Ezek a szaténból készült virágok egy púderrózsaszín dobozban találtak otthonra és ezzel együtt pedig az előszobába, központi helyre költöztek be hozzánk. A lakásban, ahol élünk, nincs nappali, viszont arányaiban óriási az előtér. Ahogy nyílik a bejárati ajtó, rögtön egy fiókos komóddal találkozik a belépő: arra mindig odaügyelek, hogy itt szép rend uralkodjon. Mivel központi helyen van a lakásban, a szemet is gyönyörködteti, ha itt minden harmonizál. Erre a kiemelt helyre került ez a látványos box, amely a maga elegáns színeivel igazi éke lett az otthonunknak.

46486068_212890239479961_6975277689024282624_n

A Sasa Kreatív által készített örökcsokrok azonban nemcsak lakásdekoráció céljára alkalmazhatóak. Esküvői csokor vagy épp a dobócsokor is készülhet horgolt illetve szaténvirágból, de az esküvői dekorációhoz alkalmasak ezek a gyönyörű örökcsokrok. Kiváló ajándék lehet egy ballagó vagy születésnap alkalmából, maradandó emléket nyújtva az ünnepeltnek.

Engem különösen az egyedisége fogott meg a csokroknak: bármilyen elképzelést teljesítenek, így a saját ízlésünknek megfelelő virág – (vagy akár bonbon) csokor választható. Mostanában a kézműves termékekben látom az igazi értéket: amelyet készítője szívvel-lélekkel, csakis nekem gyártott. Ezek nem tucattermékek és általában sokkal időt állóbbak is, mint futószalagon készülő társaik. Engem meggyőztek!

Ha hasonló csokrot szeretnél te is, itt tudod felvenni a kapcsolatot a készítővel: https://www.facebook.com/sasakreativ/


Ha tetszett, oszd meg másokkal is 🙂

Ha nem szeretnél lemaradni semmiről, iratkozz fel az Anyu tervez blog hírlevelére ITT.

Megtalálod a blogot a Facebookon és Instagramon is, zárt facebook csoportunkat pedig Rendezett anyukák – Anyu tervez néven érheted el.

Hírdetés

Virágos kiegészítőkkel az otthonosabb lakásért” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s