Népművészet ihlette ékszerekkel a nőies megjelenésért

A kapszulagardróbom, a saját színeim és azok harmonikus kombinációjának megtalálása után figyelmemet egyre inkább a kiegészítők felé fordítottam. Szeretem, ha ruhából és úgy általában a tárgyakból nem több van, hanem elég. A változatosság mégis lételemem maradt, és a ruhakombinációk további kiaknázását a kiegészítőkben találtam meg. Itt is a minőségre törekszem mennyiség helyett, és az egyedi, kézzel készített darabokat részesítem előnyben. Így találtam rá az Aurora FolkGlamour Light egyedi kollekciójára.

Az Aurora FolkGlamour magyar népművészet inspirálta ruhadarabokat és ékszereket készít, amelyek színes-díszes formájuk által hűen tükrözik a magyar népi motívumok szépségét. A márkát 2016-ban álmodta meg egy iparművész, aki fontosnak tartotta gyökereink megőrzését azáltal is, hogy a hétköznapokban magyar népi motívumokkal díszített ruhadarabokat, ékszereket viselünk.

Egy-egy ünnepi szettet, egyszínű ruhát gyönyörűen kiemelhetünk egy díszesebb Aurora FolkGlamour nyakékkel, vagy fűzővel, ezáltal korábban vásárolt alkalmi ruháink is új életre kelhetnek. Egyedi kérésre egyébként nemcsak ékszerek, de ruhadarabok is készülnek Aurora műhelyében. Vásárolni facebookon keresztül is lehet, ám a legtöbben a személyes vásárlást preferálják: így a műteremben megtekinthetőek az alapanyagok: érmék, csiszolt kövek, drágakövek, régi textilek, szalagok, ruha díszek. A kiválasztás és a terv megrajzolása és elfogadása után lehet egyeztetni az árakról, majd egy csapat dolgozik a megvalósításon.

Azok számára, akik népi motívumokkal díszített egyszerűbb, kisebb ékszereket szeretnének viselni a hétköznapok során, létrejött az Aurora FolkGlamour Light kollekció. Én egy ilyen szépséget viselhetek: fekete alapszínű, jól kombinálható darab, amelynek az üveg része tartalmazza a kézzel festett motívumot. Ez több óra festés, majd 600 Celsius fokon történő égetés után nyeri el végleges formáját. A konkrét árak kapcsán az Aurora facebook oldalán lehet tájékozódni üzenetben: 5500 Ft-tól indul a kollekció darabjainak az ára, és a legdrágább jelenleg 7000 Ft-ba kerül.

Az általam viselt gyönyörű, fekete alapszínű darab nagyon jól feldobja az ünnepi viseleteket, de igazából szinte minden outfitnek tud egy hangsúlyosabb keretet adni. Az én ruhatáramba abszolút passzol, az unalomig hordott fekete-fehér klasszikus viseleteimet is igazán feldobja. Nem túl nehéz, de azért van egy súlya (plusz két kicsi gyerekem, akik szeretnek rólam letépni, amit csak lehet 😀 ): így használata számomra inkább alkalmi jellegű.

Ilyen és ehhez hasonló ékszereket itt tudsz rendelni: https://www.facebook.com/aurora.folkglamour/

Egy kis kedvcsináló:Ha tetszett, oszd meg másokkal is 🙂

Ha nem szeretnél lemaradni semmiről, iratkozz fel az Anyu tervez blog hírlevelére ITT.

Megtalálod a blogot a Facebookon és Instagramon is, zárt facebook csoportunkat pedig Rendezett anyukák – Anyu tervez néven érheted el

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s