Szolgáltatások

Önismereti teamcoachingok online

Időpontja: Minden héten szerda 17-19 és péntek 9-11.

Helyszíne: Online, az otthonod kényelméből Zoomon keresztül. Így veled lehet a gyermeked, tudsz csatlakozni picúrok mellől is.

Miről szól?

Egy-egy témát járunk körbe, amely mentén az ismeretanyagon túl gyakorlatias feladatokat kapsz, valamint kérdések segítségével találjuk meg a hozzád legjobban passzoló megoldásokat. A csoport előnye, hogy lehetőséget nyújt az önkifejezésre valamint mások meghallgatására és az egymással való kapcsolódásokból születő tanulságok megszerzésére. Egy biztonságos közegben, édesanyákkal, anyaságra készülőkkel oszthatod meg kétségeid, félelmeid, kaphatsz támogatást és megértést.

Itt a helyed, ha…

 • szeretnél jobb önismeretre szert tenni
 • kiegyensúlyozottabb életet élni
 • tanulni, fejlődni szeretnél
 • pozitív szemléletű közösségre vágysz
 • szeretnéd megtalálni a saját megoldásaidat
 • inspirációra, motivációra vágysz
 • megértő, támogató légkörben szeretnéd érezni magad
 • jobb időbeosztásra, több énidőre vágysz
 • Jelentkezés: anyutervez@gmail.com email címre írva
 • Díja: 5000Ft/fő/2óra
 • Az Anya egyensúlyban és az Anya rendben van! csoport tagjainak előfizetés tartalmazza az alkalmakat!

Anya rendben van! – coaching támogatású önismereti csoport

Miről lesz szó?
A csoportban coaching támogatással mélyülhetsz el az önismeretben, tehetsz szert jobb időbeosztásra, hatékonyságra célkitűzések terén. A kis csoportos, baráti légkörben egymást támogatva, segítve haladunk a fejlődés útján. Minden hónapnak megvan egy témája, amely mentén érkeznek hétköznapokon az feladatok, tesztek, ismeretanyagok. Ezek megoldását elvégezheted a saját személyiségfejlődési füzetedbe, de kommentben is válaszolhatsz, így tudok még további kérdéseket feltenni, segítek összekuszálódott szálakat kibogozni. A hét csúcspontja pedig, amikor közösen egy 2 órás teamcoaching során beszéljük át a feladatok által megélt tapasztalatokat, miközben hozok nektek új nézőpontokat, és lehetőségünk van egymástól is tanulni, kapcsolódni.

Amit kapsz az önismereti csoportban:

 • Heti 1 csoportos coaching Zoomon online, azaz havi 4X2 óra (20.000 Ft értékben)
 • Csoporttagság, hozzáférés a feladatokhoz, gyakorlatokhoz, ismeretanyaghoz a téma kapcsán. – Heti 5 feladat, vagy ismeretanyag, teszt, motiváció az adott témában.
 • Coaching szemléletű támogatás: coach jelenlét a facebook csoportban, egyéni kérdések feltételének a lehetősége. Elérhető vagyok messengeren, privát kérdésekre is van lehetőség.
 • Közösség és bizalmi, támogató légkör a zárt facebook csoportban.
 • 20% kedvezmény az egyéni coachingok árából életvezetési vagy üzletviteli témában. (60 perc 10.000 Ft helyett 8.000 FT)
 • A későbbi workshopok, tanfolyamok árából is jár a mindenkori tagoknak 20% kedvezmény!

A feladatok hétköznapokon érkeznek a zárt facebook csoportba, hétvégén a heti feladatok elvégzése, pótlása illetve a pihenés, családdal töltött idő lesz a főszereplő. Egyedi posztot bármikor lehet írni szabadon akár a témához, feladatokhoz kapcsolódóan, akár egyedi élethelyzet, életesemény, elakadás kapcsán. Vasárnap heti visszatekintés és tervezés kerül a fókuszba, hétfőtől pedig haladunk tovább.

Heti 1 csoportos coaching (péntek 9-11) során dolgozzuk fel a feladatokat, nézünk rá a megoldásaitokra, meglátásaitokra, illetve hozok újabb inspirációkat a témában és meg tudjuk beszélni közösen is, hogy mire jutottunk, illetve aktuális egyéni elakadásokat is be tudunk hozni. A csoportos coaching Zoomon keresztül történik, melynek során az előző héthez kapcsolódó felismerések mentén kaphattok új nézőpontokat, véleményeket, támogatást és fejlődési lehetőséget a csapattagoktól és tőlem, mint coach-tól.

Tervezett tematika a következő időszakban:

MárciusÖnismeret: értékek, erősségek, küldetésem
ÁprilisÖnismeret: hiedelmek és korlátok lebontása, múltfeldolgozás, narratíva átírás
MájusCélállítás, céltudatosság megteremtése
JúniusHatékony időgazdálkodás
JúliusTervezés, rendszeralkotás, szokások
AugusztusRend az életemben, rend az otthonomban
SzeptemberTanulás, fejlődés, karrier, pénzügyek
OktóberA jól működő családi élet
NovemberAnyaként is nő: önbizalom, szépség, önelfogadás
DecemberAsszertív kommunikáció, együttműködés, határkijelölés
JanuárStresszkezelés, énidő
FebruárFérjem társa

A szolgáltatás előfizetéses rendszerű, melynek havidíja 8810 Ft. A teamcoachingokra alkalmanként is lehet majd csatlakozni, ami az előfizetéses csoporton kívüliek számára 5000 Ft alkalmanként. Az időpontot a csoporttagokkal egyeztetjük, elsősorban a péntek délelőttöt javaslom 9-11-ig.

Gyakran ismételt kérdések

Miközben arról beszélgetünk, kinek való vagy hogyan működik az Anya rendben van! – coaching támogatású önismereti csoport, gondoltam megválaszolok néhány gyakran ismételt kérdést és hozok valami extrát nektek az első havi díjhoz ajándékba!

Hogy működik a csoport?

Facebook titkos csoportként, maximum 15-20 fő részvételével kis közösségként működik.

Hétköznapokon minden nap hozok valamilyen feladatot, inspirációt a téma kapcsán. Ez követ egy tanfolyamszerű felépítést is, ugyanakkor nem maradsz le, ha nem tudsz minden nap ezekkel foglalkozni (többek közt ezért is van a hétvége szabadon hagyva). Nem baj, ha nem minden feladat érint meg, vagy nem mindenhová akarsz kommentelni. Lehetsz csendes megfigyelő is, vagy haladhatsz a füzetedben dolgozva is.

A heti zoomos teamcoachingokon a havi témában maradva, de azt rugalmasan kezelve haladunk a tanulás útján. A havi témánk és az általam hozott feladatok adják a rugalmas keretet, ti pedig megtöltitek azt a felmerülő kérdéseitekkel, gondolataitokkal. Mindeközben kapcsolódunk egymáshoz is, így az anya közösség a feltöltődés színterévé tud válni.

Mit jelent a zoomos csoportos coaching?

Heti 1x (pénteken 9-11-ig) találkozunk, hogy közösen gondolkodjunk, fejlődjünk a csoportban is felvetett téma kapcsán. A találkozó zoomon keresztül zajlik, így laptopról vagy telefonról is csatlakozhatsz. Természetesen melletted lehet a gyermeked, és nyugodtan lenémíthatod a mikrofonod, amit elég akkor bekapcsolnod, amikor beszélsz. Szívesen dolgozom tréning és coaching eszközökkel, illetve folyamatosan támogatlak és fogom a kezed ezeken az alkalmakon, miközben másokkal is kapcsolódhatsz. Semmi sem kötelező, annyit mondasz, amennyit szeretnél, de törekszünk arra, hogy olyan biztonságos, támogató közeget teremtsünk, amelyben bátran megnyílhatsz és olyan felismerésekre juthatsz, amelyekre egyedül nem biztos, hogy eljutottál volna.

Mennyibe kerül?

A csoport előfizetéses rendszerű, ára 8.810Ft/hó/fő.

Mit tartalmaz az előfizetési díj?

Naponta érkező, a hónap témájának megfelelő tanfolyam jellegűen felépített ismeretanyagokat, feladatokat.

Zárt csoportot, melyben a feladatokkal való haladásod során a válaszaidra, kérdéseidre én, mint coach reagálok, ha kell, újabb kérdéseket teszek fel, amelyek tovább lendíthetnek.

Heti 2 óra csoportos coaching 4×5.000 Ft, azaz 20.000 Ft értékben.

Egyéni posztolási, kérdezési lehetőség a zárt csoportban.

Az első hónapban 1 órás egyéni coaching konzultáció 10.000 Ft értékben!

Minden további egyéni coaching a csoporttagoknak 20% kedvezménnyel elérhető.

Mi van, ha nem tudok részt venni a csoportos coachingokon? Így is van értelme, így is megéri?

A csoportos coaching nem kötelező, hanem egy lehetőség. Részt vehetsz mind a négyen, vagy akár kihagyhatod mindegyiket és csak a facebook csoportban megadott tananyagokra, feladatokra fókuszálva haladhatsz az úton.

Ha csak az időpont problémás, és jobb lenne egy munkaidő utáni, akkor egyéni megbeszélés esetén állandó vagy eseti jelleggel csatlakozhatsz a szerda 17-19-ig tartó csoportos coachingra.

Milyen extrák járnak még?

Az első hónapban 1 órás egyéni coaching konzultáció 10.000 Ft értékben! Szóval ha nem tudsz részt venni a csoportos coachingokon, vagy szívesen ránéznél egyéniben is a saját témádra, akkor lehetőséged lesz egyéni konzultációra is jönni hozzám a csoporttagság révén! Ez a lehetőség átruházható, tehát ha neked nincs most erre szükséged, de szívesen segítenél vele egy barátnődön, akkor erre is van lehetőség!

Az Anya rendben van! – csoportban megtalálhatod az Anyarend kihívás leckéit, melyek a Rendezett anyukák csoportból 02.28-án eltűnnek.

Digitális ÉN munkafüzet, amely segít a digitális életben való kiegyensúlyozott helytállásban.

Lesz lehetőség később csatlakozni?

Terveim szerint nem. Ha most elindulunk egy csapattal és kialakul a bizalmi légkör, valamint a témákkal is egymásra épülő módon haladunk, akkor nem valószínű, hogy újakat tudunk majd fogadni. Ezért ha jönni akarsz velünk, akkor csatlakozz most hozzánk és ha már az egyéni konzultációs lehetőséget kihasználod, amely 10.000Ft normál áron, máris rengeteget tettél az egyéni fejlődésed, jól léted érdekében.

Később is tervezek indítani csoportot, de valószínűleg csak szeptemberben.

Lehetőség lesz témánként csatlakozni egy-egy csoportos zoomos coachingra. Ezek egy alkalmas díja 5.000Ft/fő/2óra. Erre egyéni jelentkezés és számla teljesítése után tudlak fogadni a konkrét, általad kiválasztott téma kapcsán.

Meddig kell fizetni?

Előfizetéses a csoport, az átutalásos számlát hó végén állítom ki 8 napos határidővel.

Hogyan tudok jelentkezni?

Emailben az anyutervez@gmail.com címre írva. Amire szükség lesz: számlázási név, számlázási cím és email cím, amelyre a számlát elküldöm.

Tarts velünk, és dolgozzunk együtt azon, hogy megvalósíthasd a céljaid!


Jelentkezz az anyutervez@gmail.com email címre írva vagy írj facebookon , és ne maradj le erről a lehetőségről!


Résztvevők írták:

“Ebben a rohanó világban annyi mindennel foglalkozunk nap mint nap, rohanunk magunk után, nincs időnk semmire, sikerekre vágyunk, hajszoljuk a pénzt, visszük a háztartást, próbálunk értelmes embereket nevelni a gyerekeinkből, meg akarunk felelni, be akadunk illeszkedni a társadalomba, a családaikba, mindennel és mindenkivel foglalkozunk csak épp a legfontosabb személlyel nem, önmagukkal. Nincs magunkra időnk, nincs idő megállni és böngészni a térképet h merre tovább, biztos jó iranyba tartunk-e, mert akkor lemaradunk, elkésünk, lekésünk vmiről. Évi olyan kérdésekkel bombáz minket, ami gondolkodásra késztet, megállókat épít az életünkbe így nem csak végigsuhanunk életünk útján hanem közben csodálhatjuk, gyönyörködhetünk is benne, visszanézve, értékelve az eddig megtett utat is. Mit ér az utazás ha csak letudni akarjuk? És közben nem látjuk meg a szépet, az értéket? Túl leszünk rajta gyorsan és nincs visszafele vezető út. Tényleg ez a célunk? Nem. Nem ez. Lassítani kell és időt szakítani magunkra, az érzéseinkre, a vágyainkra, és tenni érte hogy tartalmas de számunkra élvezhető életet éljünk. Ebben segít nekem ez a csoport és Évi, mint coach 😍🌷” – Enikő

“A facebookon található csoportok tömkelegében könnyű elveszni és amennyire hasznosnak tűnik előbb utóbb csak időrabló lesz belőle. Ha céltudatosan választasz egyet abból könnyebben ki tudod venni, ami számodra fontos. Önismeret, anyaság, énidő, párkapcsolat, szerepek, háztartás, gyereknevelés olyan témák, melyekről jóval könnyebb egy kis csoportban megnyílni. Számomra a feladatok elvégzése, átgondolása “irányba tett” az egyensúly megtalálása, és önmagam megismerése felé.” – Ildikó

“Önismeret, céltudat, időbeosztás- egészen addig úgy gondoltam ezekkel a fogalmakkal és gyakorlattal rendben vagyok, amíg nem jött a koronavírus első hulláma, és itthon maradtam két kis gyermekkel. Az addigi időbeosztás felborult, a tavaszi hónapokra tervezett céljaim semmissé lettek, és egyre nehezebben néztem szembe önmagammal. Nem bírom. Elvesztem. Aztán rátaláltam Évi blog oldalára. A sírás kerülgetett mikor Évi a legjobb kérdésekkel betalált. Nem megmondta a megoldást, hanem helyes kérdésekkel segített önmagamhoz és Istenhez is visszatalálni. A céljaim átértékelődtek és szembesültem azzal, hogy mennyire nagy szükség van arra, hogy ne küzdjek egyedül ha felborul a világ körülöttem és bennem. Évi és a coaching ebben segített. Köszönöm!” – 2 gyermekes anyukaÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Pálné Zavanyi Éva (a továbbiakban: Szolgáltató) által szervezett online tanfolyamokhoz csoportos coaching foglalkozásokhoz, tréningekhez, workshopokhoz, egyéni konzultációhoz (a továbbiakban: Szolgáltatás)

Jelen szerződés általános szerződési feltételeket (ÁSZF) tartalmaz a Szolgáltató által szervezett és a http://www.anyutervez.com weboldalon és az ott megjelenő elérhetőségeken megrendelhető Szolgáltatásokhoz.

A Felhasználó a honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

SZERZŐDŐ FELEK
1.1. A http://www.anyutervez.com által kínált szolgáltatások megvalósítója (továbbiakban Szolgáltató)
Szolgáltató adatai:
Név: Pálné Zavanyi Éva egyéni vállalkozó
Székhely és levelezési cím: 3388 Poroszló, Fő út 12.
E-mail: anyutervez@gmail.com
Telefonszám: 06 70 265 6690
Adószám: 56675429-1-30

1.2. A http://www.anyutervez.com által kínált szolgáltatásokra jelentkezők (továbbiakban: Jelentkező)
A http://www.anyutervez.com által kínált szolgáltatásokra azok jelentkezhetnek, akik az anyutervez@gmail.com email címen írásban jelentkeztek, elfogadták az árajánlatot és elfogadják jelen ÁSZF-et (Általános szerződési feltételeket).

A Weboldalon keresztül történő megrendelés leadására, a szolgáltatásokra történő jelentkezésre kizárólag 18. életévüket betöltött személyek jogosultak.

A szolgáltatásokra jelentkezés során megadott adatok pontosságáért és valóságtartalmáért kizárólag a Jelentkező felel. A Szolgáltató kizár mindenfajta felelősséget, amely a Honlapon megadott adatok helytelenségéből, elírásból vagy nem valós adatok megadásával összefüggésben merül fel. A hozzáférési adatok titokban tartásáért a Jelentkező felelős. A Jelentkező felelős az adatai frissítéséért, valamint köteles a Szolgáltatónak bejelenteni, ha tudomására jutott, hogy az adataival harmadik fél visszaélt.
A jelen ÁSZF a szolgáltatások igénybevételére történő jelentkezéssel kapcsolatban teljes körűen szabályozza a Szolgáltató és a Jelentkező jogait és kötelezettségeit.

2 .A Szolgáltató jogai és kötelezettségei

2.1 A Szolgáltató kötelezettséget vállal arra, hogy az általa meghirdetett Szolgáltatást az általa nyújtható legmagasabb színvonalon biztosítja a jelentkezőknek.

2.2 A Szolgáltató köteles az általa nyújtott információkat a jogszabályi környezet és etikai normák betartásával és betartatásával átadni.

2.3 A Szolgáltató jogosult a meghirdetett Szolgáltatások témájának, időpontjának, valamint a helyszínnek és az előadóknak az egyoldalú módosítására –ide értve az egyes meghirdetett események törlésének lehetőségét is. A Szolgáltatások esetleges törléséről illetőleg a helyszín és az időpont módosulásáról Szolgáltató köteles Résztvevőt legalább a módosítással érintett esemény időpontjától számított 72 órával megelőzően értesíteni és a részvételi díjat maradéktalanul visszatéríteni.

2.4 A Szolgáltató jogosult ezen ÁSZF egyoldalú módosítására, mindazon esetekben amikor a gazdasági, vagy szolgáltatási feltételeiben változás áll be, vagy a szerződés szövegében található szövegi környezet (helyesírás, elgépelés, ellentmondás stb.) ezt megköveteli. A szerződés módosításáról mindazokat köteles értesíteni, akiket aktuálisan érint. Az ÁSZF és annak mindenkori módosítása a közzétételkor megjelölt időpontban lép hatályba.

2.5 A Szolgáltató jogosult időszakosan olyan akciókat tartani, amely egy általa meghatározott mértékben kedvezményt biztosít a Szolgáltatások listaáraiból. Ezen akciók feltételeiről és a kedvezményezettek köréről az akció időtartama alatt köteles a honlapján tájékoztatást nyújtani.

2.6 A Szolgáltató arra is jogosult, hogy bizonyos kedvezményeket csak az általa meghatározott Résztvevőknek, vagy résztvevők csoportjának biztosítson, és ezen kedvezményekről nem köteles a honlapján felvilágosítást nyújtani.

3. Az Résztvevő jogai és kötelezettségei

3.1 Az Résztvevő, vagy az általa megnevezett résztvevő a befizetett Szolgáltatáson jogosult részt venni, és jogosult a leírt Szolgáltatás igénybevételére. Az Résztvevő jogosult a megszerzett információk és tapasztalatok, és tudásanyag saját célú felhasználására.

3.2 Az Résztvevő, vagy az általa megnevezett résztvevő a befizetett Szolgáltatásokon való tényleges részvételre nem kötelezhető. Amennyiben azonban a résztvevő a Szolgáltatáson nem vesz részt, és annak megkezdése előtti 72 óráig előzetesen nem mondja azt le, nem kérheti a Szolgáltatás megtartását, és a díj visszafizetését.

3.3 Az Résztvevő köteles az általa a jelentkezéskor megadott adatok és információk helyességéről meggyőződni, az ebben történt változást a Szolgáltatás megkezdéséig jelenteni.

3.4 Az Résztvevő a Szolgáltatásokon köteles olyan magatartást tanúsítani, amellyel a foglalkozás megtartását, valamint csoporttársait nem zavarja.

4. A Szolgáltatás helye és ideje

4.1 A Szolgáltatásokat a Szolgáltató a http://www.anyutervez.com weboldalon elsősorban online (emailben, Facebook csoporton belül és Zoom alkalmazáson keresztül) illetve az ahhoz tartozó Facebook oldalon megjelölt helyszínen rendezi meg, a helyszínben történő változásokról Szolgáltató köteles a Résztvevőket értesíteni. A Résztvevők kiscsoportos foglalkozásokon sajátíthatják el az ismereteket elméleti előadás formában és gyakorlati feladatokkal.

5. A Szolgáltatások díjai, fizetési mód

5.1 A Szolgáltatásokon való részvétel feltétele a jelentkezés, valamint a Szolgáltatás díjának befizetése, melynek a számlázást követő 8 munkanapon belül, de legkésőbb a Szolgáltatás időpontját megelőző munkanapig kell megtörténnie. A Szolgáltatás díjait a foglalkozások oldalán leírt módon, előre utalással lehet kiegyenlíteni. Az aktuális részvételi díjak a Szolgáltatásokat bemutató oldalakon kerülnek meghatározásra.

5.2 A Szolgáltató fenntartja a jogot a Szolgáltatások időpontjának áthelyezésére, amennyiben a jelentkezők száma nem haladja meg az 5 főt. Ebben az esetben a már befizetett díj visszakérhető vagy másik időpontban használható fel.

6. A Szolgáltatások lemondása

6.1A Szolgáltatások megkezdése előtti 3. napig bármelyik fél felmondásakor az Résztvevő a befizetett részvételi díj 100%-át kapja vissza. Amennyiben jelentkezés után a Szolgáltatás időpontja előtt 0-2 nappal mondja le, úgy a részvételi díj 50%-a kerül visszafizetésre.

6.2 Szolgáltatást, illetve időpontot lemondani kizárólag írásban, elektronikus levélben lehetséges az anyutevez@gmail.com e-mail címen. Az Résztvevő lemondó levelét 24 órán belül a Szolgáltató írásban visszaigazolja. A két levél együttesen igazolja, hogy a Szolgáltatás lemondásra került. Amennyiben lemondó levélére 24 órán belül nem kap választ, úgy kérjük ezt jelezze telefonon.

7. Szerzői jogok

7.1 Az Résztvevő kötelezettséget vállal arra, hogy a tananyagként kapott információkat az együttműködés tárgyával össze nem függő módon nem használja fel és kizárólag saját célra használja fel.

7.2A Szolgáltatásról hang vagy videó felvétel csak a Szolgáltató beleegyezésével készíthető. Amennyiben ilyen felvétel készül, arról a felvétel készítője a Résztvevőket előre tájékoztatni köteles, és a felvételt a Résztvevők, valamint a Szolgáltató számára díjmentesen rendelkezésre bocsátja.

7.3. A Szolgáltatások és a hozzá tartozó weboldal, Facebook, Instagram, Youtube oldal teljes tartama és a hírlevelek szerzői jogvédelem alatt állnak, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak Pálné Zavanyi Éva Szolgáltató írásos beleegyezésével lehetséges. Amennyiben a Szolgáltató a Szolgáltatások, a weboldal vagy a hírlevelek tartalmát a honlap üzemeltetőjének engedélye nélkül azonos vagy hasonló formában észleli harmadik személyek honlapján, nyomtatott formában, nyilvános előadásokon vagy bármilyen más írott, illetve szóban elhangzott módon, amely üzleti célhoz fűződik, másolt oldalanként 100.000 Ft összegű kötbért számláz naponta. A kötbér a jogellenes használat átalánydíja, a jogsértés bizonyításán kívül tényleges kárt bizonyítani a szerző nem köteles. A jogellenes felhasználást közjegyzői ténytanúsítással, webmesteri igazolással és ügyvédi képernyőmentéssel is bizonyítjuk vita esetén. A közjegyzői ténytanúsítás közokirat.

7.4 A Résztvevő beleegyezik, hogy a Szolgáltatások összefoglalóit, azok tapasztalatait a Résztvevők teljes nevének megjelölése nélkül, csupán keresztnév megjelöléssel a Szolgáltató nyilvánosan bemutassa, azokat marketing tevékenysége során pl. Facebookon példaként felhasználja, és ezzel kapcsolatban a Résztvevő a Szolgáltató felé semmilyen anyagi követelést nem támaszt.

7.5. Szolgáltató kijelenti, hogy a weboldalra történő feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeli, harmadik személynek nem adja át. Az önkéntes feliratkozás bármikor megszüntethető az elektronikus levelekben lévő leiratkozási linken. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

Kelt: Poroszló, 2020.11.01.