Szolgáltatások

Anya egyensúlyban – coaching támogatású önismereti csoport

Miről lesz szó?
A csoportban coaching támogatással mélyülhetsz el az önismeretben, tehetsz szert jobb időbeosztásra, hatékonyságra célkitűzések terén. A kis csoportos, baráti légkörben egymást támogatva, segítve haladunk a fejlődés útján. Minden hónapnak megvan egy témája, amely mentén érkeznek hétköznapokon az feladatok, tesztek, ismeretanyagok. Ezek megoldását elvégezheted a saját személyiségfejlődési füzetedbe, de kommentben is válaszolhatsz, így tudok még további kérdéseket feltenni, segítek összekuszálódott szálakat kibogozni. A hét csúcspontja pedig, amikor közösen egy 2 órás teamcoaching során beszéljük át a feladatok által megélt tapasztalatokat, miközben hozok nektek új nézőpontokat, és lehetőségünk van egymástól is tanulni, kapcsolódni.

Amit kapsz az önismereti csoportban:

 • Heti 1 teamcoaching Zoomon online, azaz havi 4X2 óra (16.000 Ft értékben)
 • Csoporttagság, hozzáférés a feladatokhoz, gyakorlatokhoz, ismeretanyaghoz a téma kapcsán. – Heti 5 feladat, vagy ismeretanyag, teszt, motiváció az adott témában.
 • Coaching szemléletű támogatás: coach jelenlét a facebook csoportban, egyéni kérdések feltételének a lehetősége. Elérhető vagyok messengeren, privát kérdésekre is van lehetőség.
 • Közösség és bizalmi, támogató légkör a zárt facebook csoportban.
 • 20% kedvezmény az egyéni coachingok árából. (60 perc 10.000 Ft helyett 8.000 FT)
 • A későbbi workshopok, tanfolyamok árából is jár a mindenkori tagoknak 20% kedvezmény!

A feladatok hétköznapokon érkeznek a zárt facebook csoportba, hétvégén a heti feladatok elvégzése, pótlása illetve a pihenés, családdal töltött idő lesz a főszereplő. Egyedi posztot bármikor lehet írni szabadon akár a témához, feladatokhoz kapcsolódóan, akár egyedi élethelyzet, életesemény, elakadás kapcsán. Vasárnap heti visszatekintés és tervezés kerül a fókuszba, hétfőtől pedig haladunk tovább.

Heti 1 teamcoaching (szerda 17-19) során dolgozzuk fel a feladatokat, nézünk rá a megoldásaitokra, meglátásaitokra, illetve hozok újabb inspirációkat a témában és meg tudjuk beszélni közösen is, hogy mire jutottunk, illetve aktuális egyéni elakadásokat is be tudunk hozni. A teamcoaching Zoomon keresztül történik, melynek során az előző héthez kapcsolódó felismerések mentén kaphattok új nézőpontokat, véleményeket, támogatást és fejlődési lehetőséget a csapattagoktól és tőlem, mint coach-tól.

Tervezett tematika a következő időszakban:

 • November: Önismeret
 • December: Célkitűzések
 • Január: Időbeosztás

Előfizetési díj: 7560 Ft/hó

Decemberi jelentkezési időszak: 2020.11.26-12.01, maximum 20 főt tudok fogadni a bensőséges kapcsolat fenntartása érdekében, az igazi támogató és bizalmi légkör megteremtése és a baráti kapcsolatok könnyebb kialakításának lehetősége miatt.

Szóval ne habozz, ha szeretnél részt venni egy jó csapatban, ahol együtt fejlődünk és haladunk az önismeret útján, ahol nincs rossz kérdés vagy rossz válasz, ahol a saját megoldásaid vannak, amelyek a te életedben változást hoznak. Lesznek naplózási feladatok, elgondolkodtató kérdések, de előszeretettel dolgozom coaching eszközökkel, a teamcoachingra pedig tréninggyakorlatokat is szoktam behozni.

Ezen felül elküldöm a Digitális én című munkafüzetem is, amely az önismeret témáját az internetes életed, viselkedésed, hozzáállásod alapján veszi górcső alá.

További extra, hogy az Évtervező Workshopon ingyen vehetsz részt a csoport tagjaként!
Nézd meg a facebook eseményt itt:

https://www.facebook.com/events/3851823594841014/


A csoport most 2 hónapig biztosan nem nyit újra, ezért ha fontolgatod a jelentkezést, gyere, ne csússz le róla!

Jelentkezz az anyutervez@gmail.com email címre írva, és ne maradj le erről a lehetőségről!


Résztvevők írták:

“Ebben a rohanó világban annyi mindennel foglalkozunk nap mint nap, rohanunk magunk után, nincs időnk semmire, sikerekre vágyunk, hajszoljuk a pénzt, visszük a háztartást, próbálunk értelmes embereket nevelni a gyerekeinkből, meg akarunk felelni, be akadunk illeszkedni a társadalomba, a családaikba, mindennel és mindenkivel foglalkozunk csak épp a legfontosabb személlyel nem, önmagukkal. Nincs magunkra időnk, nincs idő megállni és böngészni a térképet h merre tovább, biztos jó iranyba tartunk-e, mert akkor lemaradunk, elkésünk, lekésünk vmiről. Évi olyan kérdésekkel bombáz minket, ami gondolkodásra késztet, megállókat épít az életünkbe így nem csak végigsuhanunk életünk útján hanem közben csodálhatjuk, gyönyörködhetünk is benne, visszanézve, értékelve az eddig megtett utat is. Mit ér az utazás ha csak letudni akarjuk? És közben nem látjuk meg a szépet, az értéket? Túl leszünk rajta gyorsan és nincs visszafele vezető út. Tényleg ez a célunk? Nem. Nem ez. Lassítani kell és időt szakítani magunkra, az érzéseinkre, a vágyainkra, és tenni érte hogy tartalmas de számunkra élvezhető életet éljünk. Ebben segít nekem ez a csoport és Évi, mint coach 😍🌷” – Enikő

“A facebookon található csoportok tömkelegében könnyű elveszni és amennyire hasznosnak tűnik előbb utóbb csak időrabló lesz belőle. Ha céltudatosan választasz egyet abból könnyebben ki tudod venni, ami számodra fontos. Önismeret, anyaság, énidő, párkapcsolat, szerepek, háztartás, gyereknevelés olyan témák, melyekről jóval könnyebb egy kis csoportban megnyílni. Számomra a feladatok elvégzése, átgondolása “irányba tett” az egyensúly megtalálása, és önmagam megismerése felé.” – Ildikó

“Önismeret, céltudat, időbeosztás- egészen addig úgy gondoltam ezekkel a fogalmakkal és gyakorlattal rendben vagyok, amíg nem jött a koronavírus első hulláma, és itthon maradtam két kis gyermekkel. Az addigi időbeosztás felborult, a tavaszi hónapokra tervezett céljaim semmissé lettek, és egyre nehezebben néztem szembe önmagammal. Nem bírom. Elvesztem. Aztán rátaláltam Évi blog oldalára. A sírás kerülgetett mikor Évi a legjobb kérdésekkel betalált. Nem megmondta a megoldást, hanem helyes kérdésekkel segített önmagamhoz és Istenhez is visszatalálni. A céljaim átértékelődtek és szembesültem azzal, hogy mennyire nagy szükség van arra, hogy ne küzdjek egyedül ha felborul a világ körülöttem és bennem. Évi és a coaching ebben segített. Köszönöm!” – 2 gyermekes anyuka


Tervezzük meg együtt az évet!


2020.12.03-án 16.30-kor együtt ülünk le, hogy átértékeljük a 2020-as évet, hogy levonhassuk azok tanulságait és lássuk, mi lesz a jövő évi kiindulópontunk. Megnézzük mi az, ami téged valójában foglalkoztat és lelkesít, és aszerint állítunk célokat a következő évre, hogy a számodra igazán fontos dolgokat vesszük figyelembe. Ránézünk többféle életszerepedre, azok közötti egyensúlyok megtalálására, figyelmet fordítunk a következő év vezérelveinek feltárására. Mindezt egy jó csapatban, együtt. Ez nem jelenti azt, hogy minden feladatot hangosan kellene megoldanod, annyit osztasz meg velünk, amennyit szeretnél: lehetsz csendes résztvevő, de kérdezhetsz is bátran! Hozzuk ki a legtöbbet 2021-ből!

Ára: 6.000 Ft, amely tartalmazza a workshopot, a hozzá tartozó munkafüzetet.

 • BÓNUSZ 60 PERCES EGYÉNI COACHING konzultáció, amelyben a workshop által szerzett tudásoddal felvértezve egyéni stratégiát alkotunk az évedre, választ keresünk bármely, ezzel kapcsolatos elakadásodra.
  Az Anya egyensúlyban csoport tagjaként a workshop ingyenes!!

Jelentkezz az anyutervez@gmail.com címre írva!


Önismereti teamcoachingok online

Időpontja: Minden héten szerda 17-19.

Helyszíne: Online, az otthonod kényelméből Zoomon keresztül. Így veled lehet a gyermeked, tudsz csatlakozni picúrok mellől is.

Miről szól?

Egy-egy témát járunk körbe, amely mentén az ismeretanyagon túl gyakorlatias feladatokat kapsz, valamint kérdések segítségével találjuk meg a hozzád legjobban passzoló megoldásokat. A csoport előnye, hogy lehetőséget nyújt az önkifejezésre valamint mások meghallgatására és az egymással való kapcsolódásokból születő tanulságok megszerzésére. Egy biztonságos közegben, édesanyákkal, anyaságra készülőkkel oszthatod meg kétségeid, félelmeid, kaphatsz támogatást és megértést.

Itt a helyed, ha…

 • szeretnél jobb önismeretre szert tenni
 • kiegyensúlyozottabb életet élni
 • tanulni, fejlődni szeretnél
 • pozitív szemléletű közösségre vágysz
 • szeretnéd megtalálni a saját megoldásaidat
 • inspirációra, motivációra vágysz
 • megértő, támogató légkörben szeretnéd érezni magad
 • jobb időbeosztásra, több énidőre vágysz

Jelentkezés: anyutervez@gmail.com email címre írva

Díja: 4000Ft/fő/2óra

Az Anya egyensúlyban csoport tagjainak az előfizetés tartalmazza az alkalmakat!

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Pálné Zavanyi Éva (a továbbiakban: Szolgáltató) által szervezett online tanfolyamokhoz csoportos coaching foglalkozásokhoz, tréningekhez, workshopokhoz, egyéni konzultációhoz (a továbbiakban: Szolgáltatás)

Jelen szerződés általános szerződési feltételeket (ÁSZF) tartalmaz a Szolgáltató által szervezett és a http://www.anyutervez.com weboldalon és az ott megjelenő elérhetőségeken megrendelhető Szolgáltatásokhoz.

A Felhasználó a honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

SZERZŐDŐ FELEK
1.1. A http://www.anyutervez.com által kínált szolgáltatások megvalósítója (továbbiakban Szolgáltató)
Szolgáltató adatai:
Név: Pálné Zavanyi Éva egyéni vállalkozó
Székhely és levelezési cím: 3388 Poroszló, Fő út 12.
E-mail: anyutervez@gmail.com
Telefonszám: 06 70 265 6690
Adószám: 56675429-1-30

1.2. A http://www.anyutervez.com által kínált szolgáltatásokra jelentkezők (továbbiakban: Jelentkező)
A http://www.anyutervez.com által kínált szolgáltatásokra azok jelentkezhetnek, akik az anyutervez@gmail.com email címen írásban jelentkeztek, elfogadták az árajánlatot és elfogadják jelen ÁSZF-et (Általános szerződési feltételeket).

A Weboldalon keresztül történő megrendelés leadására, a szolgáltatásokra történő jelentkezésre kizárólag 18. életévüket betöltött személyek jogosultak.

A szolgáltatásokra jelentkezés során megadott adatok pontosságáért és valóságtartalmáért kizárólag a Jelentkező felel. A Szolgáltató kizár mindenfajta felelősséget, amely a Honlapon megadott adatok helytelenségéből, elírásból vagy nem valós adatok megadásával összefüggésben merül fel. A hozzáférési adatok titokban tartásáért a Jelentkező felelős. A Jelentkező felelős az adatai frissítéséért, valamint köteles a Szolgáltatónak bejelenteni, ha tudomására jutott, hogy az adataival harmadik fél visszaélt.
A jelen ÁSZF a szolgáltatások igénybevételére történő jelentkezéssel kapcsolatban teljes körűen szabályozza a Szolgáltató és a Jelentkező jogait és kötelezettségeit.

2 .A Szolgáltató jogai és kötelezettségei

2.1 A Szolgáltató kötelezettséget vállal arra, hogy az általa meghirdetett Szolgáltatást az általa nyújtható legmagasabb színvonalon biztosítja a jelentkezőknek.

2.2 A Szolgáltató köteles az általa nyújtott információkat a jogszabályi környezet és etikai normák betartásával és betartatásával átadni.

2.3 A Szolgáltató jogosult a meghirdetett Szolgáltatások témájának, időpontjának, valamint a helyszínnek és az előadóknak az egyoldalú módosítására –ide értve az egyes meghirdetett események törlésének lehetőségét is. A Szolgáltatások esetleges törléséről illetőleg a helyszín és az időpont módosulásáról Szolgáltató köteles Résztvevőt legalább a módosítással érintett esemény időpontjától számított 72 órával megelőzően értesíteni és a részvételi díjat maradéktalanul visszatéríteni.

2.4 A Szolgáltató jogosult ezen ÁSZF egyoldalú módosítására, mindazon esetekben amikor a gazdasági, vagy szolgáltatási feltételeiben változás áll be, vagy a szerződés szövegében található szövegi környezet (helyesírás, elgépelés, ellentmondás stb.) ezt megköveteli. A szerződés módosításáról mindazokat köteles értesíteni, akiket aktuálisan érint. Az ÁSZF és annak mindenkori módosítása a közzétételkor megjelölt időpontban lép hatályba.

2.5 A Szolgáltató jogosult időszakosan olyan akciókat tartani, amely egy általa meghatározott mértékben kedvezményt biztosít a Szolgáltatások listaáraiból. Ezen akciók feltételeiről és a kedvezményezettek köréről az akció időtartama alatt köteles a honlapján tájékoztatást nyújtani.

2.6 A Szolgáltató arra is jogosult, hogy bizonyos kedvezményeket csak az általa meghatározott Résztvevőknek, vagy résztvevők csoportjának biztosítson, és ezen kedvezményekről nem köteles a honlapján felvilágosítást nyújtani.

3. Az Résztvevő jogai és kötelezettségei

3.1 Az Résztvevő, vagy az általa megnevezett résztvevő a befizetett Szolgáltatáson jogosult részt venni, és jogosult a leírt Szolgáltatás igénybevételére. Az Résztvevő jogosult a megszerzett információk és tapasztalatok, és tudásanyag saját célú felhasználására.

3.2 Az Résztvevő, vagy az általa megnevezett résztvevő a befizetett Szolgáltatásokon való tényleges részvételre nem kötelezhető. Amennyiben azonban a résztvevő a Szolgáltatáson nem vesz részt, és annak megkezdése előtti 72 óráig előzetesen nem mondja azt le, nem kérheti a Szolgáltatás megtartását, és a díj visszafizetését.

3.3 Az Résztvevő köteles az általa a jelentkezéskor megadott adatok és információk helyességéről meggyőződni, az ebben történt változást a Szolgáltatás megkezdéséig jelenteni.

3.4 Az Résztvevő a Szolgáltatásokon köteles olyan magatartást tanúsítani, amellyel a foglalkozás megtartását, valamint csoporttársait nem zavarja.

4. A Szolgáltatás helye és ideje

4.1 A Szolgáltatásokat a Szolgáltató a http://www.anyutervez.com weboldalon elsősorban online (emailben, Facebook csoporton belül és Zoom alkalmazáson keresztül) illetve az ahhoz tartozó Facebook oldalon megjelölt helyszínen rendezi meg, a helyszínben történő változásokról Szolgáltató köteles a Résztvevőket értesíteni. A Résztvevők kiscsoportos foglalkozásokon sajátíthatják el az ismereteket elméleti előadás formában és gyakorlati feladatokkal.

5. A Szolgáltatások díjai, fizetési mód

5.1 A Szolgáltatásokon való részvétel feltétele a jelentkezés, valamint a Szolgáltatás díjának befizetése, melynek a számlázást követő 8 munkanapon belül, de legkésőbb a Szolgáltatás időpontját megelőző munkanapig kell megtörténnie. A Szolgáltatás díjait a foglalkozások oldalán leírt módon, előre utalással lehet kiegyenlíteni. Az aktuális részvételi díjak a Szolgáltatásokat bemutató oldalakon kerülnek meghatározásra.

5.2 A Szolgáltató fenntartja a jogot a Szolgáltatások időpontjának áthelyezésére, amennyiben a jelentkezők száma nem haladja meg az 5 főt. Ebben az esetben a már befizetett díj visszakérhető vagy másik időpontban használható fel.

6. A Szolgáltatások lemondása

6.1A Szolgáltatások megkezdése előtti 3. napig bármelyik fél felmondásakor az Résztvevő a befizetett részvételi díj 100%-át kapja vissza. Amennyiben jelentkezés után a Szolgáltatás időpontja előtt 0-2 nappal mondja le, úgy a részvételi díj 50%-a kerül visszafizetésre.

6.2 Szolgáltatást, illetve időpontot lemondani kizárólag írásban, elektronikus levélben lehetséges az anyutevez@gmail.com e-mail címen. Az Résztvevő lemondó levelét 24 órán belül a Szolgáltató írásban visszaigazolja. A két levél együttesen igazolja, hogy a Szolgáltatás lemondásra került. Amennyiben lemondó levélére 24 órán belül nem kap választ, úgy kérjük ezt jelezze telefonon.

7. Szerzői jogok

7.1 Az Résztvevő kötelezettséget vállal arra, hogy a tananyagként kapott információkat az együttműködés tárgyával össze nem függő módon nem használja fel és kizárólag saját célra használja fel.

7.2A Szolgáltatásról hang vagy videó felvétel csak a Szolgáltató beleegyezésével készíthető. Amennyiben ilyen felvétel készül, arról a felvétel készítője a Résztvevőket előre tájékoztatni köteles, és a felvételt a Résztvevők, valamint a Szolgáltató számára díjmentesen rendelkezésre bocsátja.

7.3. A Szolgáltatások és a hozzá tartozó weboldal, Facebook, Instagram, Youtube oldal teljes tartama és a hírlevelek szerzői jogvédelem alatt állnak, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak Pálné Zavanyi Éva Szolgáltató írásos beleegyezésével lehetséges. Amennyiben a Szolgáltató a Szolgáltatások, a weboldal vagy a hírlevelek tartalmát a honlap üzemeltetőjének engedélye nélkül azonos vagy hasonló formában észleli harmadik személyek honlapján, nyomtatott formában, nyilvános előadásokon vagy bármilyen más írott, illetve szóban elhangzott módon, amely üzleti célhoz fűződik, másolt oldalanként 100.000 Ft összegű kötbért számláz naponta. A kötbér a jogellenes használat átalánydíja, a jogsértés bizonyításán kívül tényleges kárt bizonyítani a szerző nem köteles. A jogellenes felhasználást közjegyzői ténytanúsítással, webmesteri igazolással és ügyvédi képernyőmentéssel is bizonyítjuk vita esetén. A közjegyzői ténytanúsítás közokirat.

7.4 A Résztvevő beleegyezik, hogy a Szolgáltatások összefoglalóit, azok tapasztalatait a Résztvevők teljes nevének megjelölése nélkül, csupán keresztnév megjelöléssel a Szolgáltató nyilvánosan bemutassa, azokat marketing tevékenysége során pl. Facebookon példaként felhasználja, és ezzel kapcsolatban a Résztvevő a Szolgáltató felé semmilyen anyagi követelést nem támaszt.

7.5. Szolgáltató kijelenti, hogy a weboldalra történő feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeli, harmadik személynek nem adja át. Az önkéntes feliratkozás bármikor megszüntethető az elektronikus levelekben lévő leiratkozási linken. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

Kelt: Poroszló, 2020.11.01.